Werken bij Kingribs

KingRibs

Werken bij Kingribs

Zoek je een toffe job met flexibele uren en goed loon? Dan ben je bij kingribs aan het juiste adres! Je kunt bij ons aan de slag als koerier, keukenmedewerker of shiftverantwoordelijke. Hieronder zetten we alle voordelen voor jou op een rij.

Voordelen werken bij kingribs

Kingribs

Het team

Ons team bestaat uit mensen van verschillende leeftijden, culturen, interesses en smaken. Eén ding hebben we echter allemaal gemeen en dat is dat we altijd met een brede glimlach voor onze collega’s en klanten klaarstaan. Dat resulteert in de uitstekende kwaliteit en service waar Kingribs om bekend staat!

Kingribs

Wie zoeken wij?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven collega’s, die ons team kunnen versterken. Ben jij iemand die gemotiveerd, sociaal en flexibel is? Ben jij niet bang om hard te werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

Wat anderen zeggen over werken bij Kingribs

“Bij Kingribs werken is altijd gezellig! Doordat de uren flexibel zijn kan ik dit goed combineren met mijn studies en kan ik ook iets bijverdienen. We hebben een hecht team en veel collega’s zijn ondertussen al vrienden geworden.”

Sanne, 17 jaar, fietskoerier

“Ik werk al twee jaar bij Kingribs, ik ben begonnen als fietskoerier en kon snel doorgroeien tot keukenmedewerker. In het begin ging het vrij moeilijk, maar door de goede opleiding en constant te oefenen, doe ik het heel graag en vind ik het erg leuk als een klant het eten lekker vindt dat ik heb klaargemaakt.”

Ilkan, 19 jaar, keukenmedewerker

Sollicitatieformulier

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatie formulier volledig in en we contacteren je zo snel mogelijk terug. 

Kom werken bij Kingribs

Vul je gegevens in