kingribs

MCCAIN

Bij Kingribs zijn we verheugd om een trotse partner te zijn van McCain, een wereldwijd gerenommeerd merk in de voedingsindustrie. Dankzij onze samenwerking kunnen we u onze heerlijke Potato Wedges aanbieden, gemaakt met de hoogste kwaliteit aardappelen van McCain.

McCain is al tientallen jaren een pionier in het leveren van premium aardappelproducten. Hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap sluit perfect aan bij onze eigen passie voor smaakvolle gerechten. Met de zorgvuldig geselecteerde aardappelen van McCain creëren we knapperige en smaakvolle Potato Wedges die uw smaakpapillen zullen verwennen.

Ontdek vandaag nog de onweerstaanbare smaak van onze Kingribs Potato Wedges, dankzij onze trotse samenwerking met McCain. 

kingribs

Takeaway.com

Wij bij Kingribs zijn verheugd om onze samenwerking met Takeaway.com aan te kondigen. Als trotse partners van deze toonaangevende online bestel- en bezorgservice hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan onze klantgerichte aanpak.

Takeaway.com staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke platform en het bieden van een breed scala aan culinaire opties aan consumenten over de hele wereld. Met hun geavanceerde technologie en betrouwbare bezorgnetwerk hebben ze een sterke positie verworven in de voedselbezorgingssector.

Door onze samenwerking met Takeaway.com kunnen wij onze heerlijke gerechten nu nog gemakkelijker bij onze klanten thuis bezorgen. Met slechts een paar klikken kunnen ze genieten van onze smaakvolle, sappige ribs, bereid volgens onze geheime recepten en met liefde gekookt.

Deze samenwerking stelt ons ook in staat om ons bereik te vergroten en nieuwe klanten te bereiken die mogelijk nog niet bekend zijn met de smaakexplosie die Kingribs biedt. We zijn verheugd om de kwaliteit van onze gerechten te delen met een breder publiek en om bij te dragen aan de groei en het succes van Takeaway.com.

Als trotse partners van Takeaway.com kijken we uit naar een succesvolle samenwerking, waarbij we onze culinaire expertise combineren met hun innovatieve platform. Samen zullen we blijven streven naar uitmuntendheid en de beste eetervaring bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Blijf op de hoogte van Kingribs via Takeaway.com en geniet van een heerlijke maaltijd bij u thuis bezorgd.