KingRibs

Over ons

Wat ooit begonnen was als een passie voor lekker eten, is nu zoveel meer! Kingribs staat ondertussen bekend om zijn traag gegaarde spareribs die je kan bestellen met 6 verschillende huisgemaakte marinades, Amerikaanse burgers en sinds kort ook onze loaded potatoes!

We werken enkel met kwalitatieve ingrediënten want bij Kingribs draait het om kwaliteit en niet kwantiteit! Dit zie je terug in de lovende commentaren van onze klanten.

Onze menukaart bestaat uit appetizers, burgers, loaded potatoes, spareribs, buckets en desserts.

KingRibs

Geschiedenis

KingRibs is opgericht in 2016 door Alladin Zeidan samen met zijn vader Gasser en zijn vrouw Cheyen in Berchem. Hun droom was om de lekkerste spareribs te bereiden met een huisgemaakte marinade vanuit familierecept. Dit is niet zonder succes geweest en ondertussen heeft dit geleid tot een bloeiende onderneming. Vandaag de dag telt KingRibs meerdere vestigingen en hebben we al meerdere nationale prijzen in ontvangst mogen nemen.

Alladin Zeidan

Eigenaar KingRibs

kingribs

Visie

Onze visie is om overal gelukkige klanten te hebben die geholpen worden door enthousiaste en klantvriendelijke collega’s! We streven altijd naar om enkel de beste ingrediënten te gebruiken voor onze gerechten.