KingRibs

Het Unieke concept van Kingribs

De traag gegaarde ribbetjes zijn natuurlijk onze grootste troef. Als enige keten in de Benelux bieden wij premium traag gegaarde kalfsspareribs. Onze zes unieke marinades zijn 100% huisgemaakt op basis van een geheim recept. Daarnaast hebben we Amerikaanse burgers in ons aanbod. Met een vleesportie van 250 gram tot één kilogram. Ook voor de grote eters dus. Kwaliteit staat bij Kingribs voorop, dat zie je terug in het vlees maar ook dat er zoveel mogelijk gewerkt wordt met verse ingrediënten!

Introductie

Waar het allemaal begon

Het begon allemaal met de ondernemersdroom van Alladin Zeidan. In 2015 bedacht Alladin een concept dat een gat in de markt bleek: het aanbieden van premium halal ribs. Grote ketens die spareribs verkochten bestonden al, niemand was echter gespecialiseerd in traag gegaarde premium halal ribs zoals die van Kingribs.

In 2016 nam hij samen met zijn vader Gasser en zijn vrouw Cheyen de stap om de eerste vestiging van Kingribs te openen in Berchem. Het concept van Kingribs bleek snel succesvol en dankzij constante verbeteringen ontstond het concept zoals we dat vandaag de dag kennen.

In 2019 besloot Alladin om een tweede vestiging te openen in Sint-Niklaas. Dit was de eerste vestiging met een nieuwe lay-out en logo en een vernieuwde menukaart. De geüpdatete Kingribs heeft tot nu toe tot een enorm succes geleid!

Alladin Zeidan

Eigenaar Kingribs

Franchise

Waarom Franchisen bij kingribs?

Kingribs biedt een hoog rendement tegenover een relatief lage investering. De focus op kwaliteit komt naast de heerlijke producten ook terug in de ondersteuning van de franchisenemers. De franchisenemers worden uitgebreid ondersteund door Kingribs zowel bij de voorbereiding, bij de opening als de exploitatie. State of the art automatisering in combinatie met persoonlijke ondersteuning zorgen ervoor dat de franchisenemer zich helemaal kan focussen op de klant, de kwaliteit van de keuken en het aansturen van de medewerkers want Kingribs doet de rest.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gedreven partners die met trots hun eigen Kingribs vestiging willen runnen. Verder is het belangrijk dat je flexibel en gemotiveerd ingesteld bent. Hieronder zetten we alles op een rij:

WAT ANDERE FRANCHISENEMERS ERVAN ZEGGEN

Voor wij aan ons Kingribs avontuur begonnen, werden wij door Alladin uitgenodigd in zijn zaak om kennis te maken met hem en natuurlijk het eten zelf. Alladin liet ons bijna de hele menukaart proeven omdat hij zo fier is op wat Kingribs te bieden heeft. Meteen gaf hij ons die passie door. Het is net dat wat wij nu ook trachten door te geven naar onze klanten. Wij willen hen culinair verrassen en van elke klant, een vast klant maken. Het is een uniek concept, een concept dat in de smaak valt en binnenkort gekend zal zijn doorheen het land. Je wordt bij het opstarten volledig begeleid door Alladin en de opleiding gebeurd intern. Zo ben je perfect voorbereid om aan je Kingribs avontuur te beginnen. Wij hopen uiteraard in de toekomst dat we nog meer partners mogen verwelkomen en samen met jullie Kingribs naar een hoogtepunt kunnen brengen.

Mauro & Luna - Team Dendermonde

In januari 2021 openende wij in de Bosstraat te boom. Midden in Corona tijden. De horeca zaken moesten hun deuren sluiten. Enkel afhaal en leveren was toegestaan. Nooit hadden wij verwacht dat onze opening in Corona tijden zo een groot succes ging zijn! Dat was de KRACHT van Kingribs. We waren enorm blij. Nu 2 jaar later doen we het nog steeds heel graag met heel veel liefde. Het is een unieke ervaring. Een heerlijk concept en vooral een groeiende!

Mohamed & Fouad – Team Boom

Franchise

Ondersteuning

Wij ondersteunen onze partners in alle stappen van het franchiseproces. Wij kijken wat elke partner zijn of haar persoonlijk behoeften zijn en passen ons daarop aan zodat we de meest optimale ondersteuning kunnen bieden.

Dit begint al met het gezamenlijk zoeken naar een boekhouder en met het bieden van bouwbegeleiding. Ook na de opening bieden wij constante opvolging en schieten wij te hulp wanneer nodig. Onze partners zijn eigen baas, maar hebben altijd de mogelijkheid om hulp of advies te vragen aan ons!

Kingribs onderscheidt zich binnen de markt door de focus op persoonlijk contact en ondersteuning, we doen het samen dus we zijn één grote familie!

Meer informatie

Meer weten?

Bent u ook geïnteresseerd om met uw eigen Kingribs vestiging deel uit te maken van ons succesverhaal? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan!

Meld je aan als franchise partner

Vul je gegevens in

Vestigingen

Open soon

Gewenste locaties

Gewenste locaties Nederland